Geupload bestand

Netwerk

Netwerk

Als ondernemer weet je hoe belangijk het is om een goed netwerk te bouwen en te onderhouden. Enerzijds heb je soms partners nodig om een klus te klaren, anderszijds wil je wel eens sparren met een gelijk- of juist anders gestemde. Om nét even dat andere perspectief te vinden. Of misschien om een luisterend oor te bieden aan een andere ondernemer die daar op dat moment behoefte aan heeft. Want ondernemen kan mooie successen met zich meebrengen, maar ook zwaar weer.

Hieronder een greep uit de verschillende ondernemersnetwerken, businessclubs en andere platformen waar Deventernaren elkaar ontmoeten. Sluit je aan en bouw via één van deze netwerken een band op met mensen die je op zakelijk gebied verder helpen. Of deel met elkaar 'gewoon' je interesses, belevingen en bevindingen.

…in de Spotlight!

DEV&TER Jong

Casper Westerveld is als Young Professional voor zijn werk naar Deventer verhuisd: "Ik heb mij aangesloten bij het netwerk DEV&TER Jong om in deze - voor mij compleet nieuwe - stad een sociaal netwerk op te bouwen. Tegelijkertijd vind ik het erg leuk om op deze manier als één van de eersten op de hoogte te zijn van wat er allemaal speelt in Deventer."