Geupload bestand

Vestigen

Vestigen

Deventer; een levendige stad die verrast en blijft vernieuwen. Vanuit een rijke historie wordt de toekomst hier vormgegeven. Door de ligging aan de IJssel groeide Deventer al vroeg uit tot een belangrijke internationale Hanzestad waar goederen werden verhandeld en kennis werd uitgewisseld. 

Gelegen op een logistiek knooppunt van wegen, spoorverbindingen en waterwegen, zorgt de centrale ligging van de stad ook nu nog voor grenzeloos ondernemerschap! Goede verbindingen met het openbaar vervoer versterken de bereikbaarheid. Zo liggen (inter-)nationale luchthavens op een paar uur rijden afstand. De A1 is de transportas van Nederland naar Oost Europa, de A50 zorgt voor een noord-zuid verbinding. De IJssel maakt duurzaam en toekomstbestendig vervoer over het water mogelijk.

Het vestigingsklimaat is niet alleen voor het vestigen van een onderneming interessant, want in Deventer is het ook fantastisch wonen. Of je nu woont in de oude levendige stad aan de IJssel of in de mooie rustige dorpskernen, het is hier prettig wonen in een stedelijke dynamiek met een dorps karakter. Men kent elkaar, werkt samen en staat voor elkaar klaar. Kortom, in Deventer voel je je thuis.

Deventer