Geupload bestand

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Deventer ligt centraal in Oost Nederland en is goed bereikbaar met de auto, de trein én over het water. De stad ligt namelijk op een logistiek knooppunt van wegen, spoorverbindingen en waterwegen. Je zou kunnen stellen dat Deventer qua bereikbaarheid de ideale ligging heeft voor ondernemingen.

Auto

De A1 is de belangrijkste transportas van Nederland naar Oost-Europa, de A50 zorgt voor een noord-zuid verbinding. Doordat er meerdere bedrijventerreinen rondom deze transportaders zijn gevestigd, is er meer dan genoeg keus om jezelf en/of je producten van A naar B te rijden.

Spoor

Ook het spoor maakt snelle verbindingen voor personen en goederenvervoer mogelijk. De verbinding met de rest van Nederland is goed: binnen een uur ben je bijvoorbeeld in de Randstad! Doordat Deventer op een intercityknooppunt ligt, zijn er meerdere treinverbindingen per uur met Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Roosendaal, Enschede en Zwolle. Tevens vertrekt er iedere twee uur een intercity naar Berlijn.

Water

Voor de scheepvaart vanuit Noord Nederland is Deventer uitstekend bereikbaar via de IJssel. Zuidelijker biedt de aansluiting op de Rijn toegang tot industriegebieden in Duitsland en de Randstad. Ook ligt Deventer nabij het Twentekanaal dat op nog geen uur varen verwijderd ligt.

Lucht

Binnen maximaal 3 uur rijden treft men vanaf Deventer vijf internationale luchthavens aan. Deventer ligt centraal gelegen tussen Amsterdam en Duitse steden.

47679764272_234a6ce319_o