Geupload bestand

Internationaal

Internationaal

In Hanzestad Deventer wordt van oudsher al over grenzen heen gekeken. Zaken worden gedaan op basis van vertrouwen, samenwerking en het lef om te vernieuwen. Daarnaast zijn we vanuit het verleden vooral een maakstad en plukken we daar vandaag de dag nog steeds de vruchten van. Boeken, koek, chemische producten, bedden, Cv-ketels en drukwerk, het wordt in Deventer gemaakt. Vlak daarnaast de sterke agrarische sector die Deventer rijk is niet uit. Deze sector ontwikkelt kwalitatieve producten die nationaal en internationaal worden verhandeld. In Deventer delen we graag. Onze producten en kennis gaan de hele wereld over.

Wil jij je ook internationaal oriënteren, je aansluiten bij een handelsmissie, NGO of graag ruimte maken voor expats binnen je bedrijf? Hieronder vind je organisaties en initiatieven die je verder op weg helpen!

  …in de Spotlight!

  Factif

  “Als je het goed wilt regelen moet je bij Factif zijn.” Doordat het bedrijf zich focust op het bouwen van webshops voor fysieke winkels, is Factif uitgegroeid tot één van de weinige specialisten op dit vlak in Nederland. De klanten zitten door het hele land en inmiddels zijn ook diverse Belgische webshops klant geworden. Na gesprekken met Duitslandspecialisten zijn er zelfs al klanten in Duitsland! Dit zal naar verwachting snel doorgroeien. “We bieden oplossingen die de Duitsers niet voor handen hebben.”

   

  MKB Tradeoffice

  "Bij ons kun je terecht met allerlei vragen over export. We zijn er voor zowel de startende, exporterende ondernemers als ook voor het in export gepokt en gemazelde MKB-bedrijf. We richten ons primair op de Stedendriehoek, maar bedrijven uit andere (omliggende) regio’s zijn ook van harte welkom". Het MKB Trade Office is ontstaan vanuit de exportgroep van het MKB-Deventer. Exportstimulering was en is hier een prioriteit die ook buiten de regio opvalt.