Geupload bestand

Bouw

Bouw

In Deventer zijn enorm veel bouwbedrijven te vinden. Van de lokale zzp-er tot grote aanemers, er zijn er genoeg. Dit komt doordat Deventer een historische en vooral groeiende stad is. De historische panden zorgen voor genoeg onderhoudsklussen en verbouwingen, waar de groei van de stad zorgt voor vraag naar nieuwbouw. Resultaat: De nieuwbouwwijken schieten in Deventer uit de grond!

Deventer is hierdoor een zeer aantrekkelijke stad voor verschillende klussen binnen de bouw-sector. Denk hierbij alleen al aan het schilderen van de gevels van oude panden in de binnenstad tot het volledig renoveren van oude boerderijen. 

Deventer biedt daarnaast ook een goede toestroom van jonge mensen die graag in de bouw willen werken, mede doordat de Technicampus in Deventer te vinden is. Hier kunnen vakmensen terecht voor een BBL-opleiding met niveau 2, 3 of 4 waar zij bij een leerbedrijf in Deventer terecht komen. Hierdoor maken jonge studenten al kennis met de bouwbedrijven in Deventer en kunnen zij aan het eind van de rit instromen in deze bedrijven. Kortom, er zijn in Deventer genoeg kansen om een onderneming te starten binnen de bouw-sector! 

…in de Spotlight!

Arno Schuurs en Paulien van Noort

‘De zonsondergangen zijn hier zó mooi, wat zou het gaaf zijn om daar te wonen.’ Dit verlangen van Arno Schuurs en Paulien van Noort bleek meer dan een vage droom. Na een lange procedure van inschrijvingen, ontwerpen en zeven dagen per week bouwen, genieten ze nu van een prachtige woning. Het huis is resultaat van gedurfde keuzes en creativiteit. Genieten doet het gezin volop. ‘We zien het hoogwater tot dichtbij naderen en de koeien van de buurvrouw achter ons huis. Dat is echt bijzonder.’

 

Hillebrand Bouw

Hillebrand Bouw in Bathmen is een kleinschalig regionaal familiebedrijf voor particuliere opdrachtgevers. "We werken in de volle breedte van bouw en verbouw: van een nieuw te bouwen huis tot een verbouwing, klein of groot", aldus Peter Hillebrand. Met veel liefde en plezier werken zij aan zowel boerderijen als jaren '30 woningen, of het nu gaat om een badkamer, keuken of het plaatsen van een dakkapel, Hillebrand levert maatwerk, deskundig advies en een goede begeleiding.