Geupload bestand

Starten

Starten

Als starter zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden, maar gelukkig sta je er niet alleen voor in Deventer. In Deventer zijn er verschillende netwerkgroepen en organisaties die je op weg helpen. Bijvoorbeeld eentje met retailondernemers bij wie je kunt overleggen over het beginnen van een winkel. Of maak een afspraak bij het Ondernemershuis en vraag andere ondernemers de hemd van het lijf over de opstart van jouw onderneming.

Voor bedrijven is in Deventer ook voldoende ruimte beschikbaar om te starten én te groeien. Niet alleen op de bestaande bedrijventerreinen. Op het nieuwe duurzame A1 bedrijvenpark zijn nog grote kavels beschikbaar. Kijk op de pagina gebieden om te verkennen waar jouw bedrijf het beste tot zijn recht komt.

…in de Spotlight!

Miss Bettie

Al lange tijd liep Femke Janizing rond met het idee, om een kledingwinkel in de Rock&Roll sfeer te starten. Een idee wat zijn origine vindt uit de vraag naar een winkel, waar Rock&Roll kleding echt tastbaar en te zien was. Eén jaar na de opening van de winkel moest Femke helaas de deuren weer sluiten. Maar Femke gaf niet op, als de echte ondernemer die ze is kwam ze met een nieuw idee: Miss Bettie. Op haar site "missbettie.nl" verkoopt ze de "Miss Bettie Borreldoos". Een doos gevuld met gezelligheid, een lekker drankje en pittig Hapje.